[:el]Αρνάκι στο φούρνο με σάλτσα μουστάρδας, σκόρδο και δεντρολίβανο[:en]Lamb in the oven with mustard – garlic sauce and rosemary[:]
[:el]Ποιος είπε ότι το αρνάκι το τρώμε μόνο το Πάσχα; Καραμελωμένο αρνάκι με, μουστάρδα με μέλι Condito, σκόρδο και φρέσκο δεντρολίβανο, για είναι η κάθε μέρα σας γιορτή.[:en]Who said that we can only eat lamb at Easter? Caramelized lamb with Condito's mustard with honey, garlic and fresh rosemary, for everyday celebration.[:]
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
![[:el]Αρνάκι στο φούρνο με σάλτσα μουστάρδας, σκόρδο και δεντρολίβανο[:en]Lamb in the oven with mustard – garlic sauce and rosemary[:]](https://conditofoods.mydata.gr/wp-content/uploads/2019/04/arnaki-ston-fourno-condito.jpg)
ΣΥΜΠΤΥΞΗ